Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
συνεργασία με τη Hua Xuan Yang οφειλόμαστε κατά ένα μεγάλο μέρος στον επαγγελματισμό τους, η έντονη απάντησή τους στην προσαρμογή των προϊόντων που χρειαζόμαστε, η τακτοποίηση όλων των αναγκών και, προ πάντων, τους μας παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

—— -- Jason από τον Καναδά

Στο πλαίσιο της σύστασης του φίλου μου, ξέρουμε για τη Hua Xuan Yang, έναν ανώτερο εμπειρογνώμονα στον ημιαγωγό και τη βιομηχανία ηλεκτρονικών συστατικών, η οποία έχει επιτρέψει σε μας για να μειώσει τον πολύτιμο χρόνο μας και να μην ειναι απαραίτητο να αποτολμήσει τη δοκιμή άλλα εργοστάσια.

—— -- Виктор από τη Ρωσία

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Εταιρεία Πόρτα
γραμμή παραγωγής
Αίθουσα Συσκέψεων
γραμμή παραγωγής
Workshhop

Εταιρεία Πόρτα

γραμμή παραγωγής

Αίθουσα Συσκέψεων

γραμμή παραγωγής

Workshhop

 • Γραμμή Παραγωγής

   Η επιχείρηση υποστηρίζει πάντα την πεποίθηση ότι «οι απαιτήσεις του πελάτη είναι η αναζήτησή μας, τα ενδιαφέροντα του πελάτη είναι τα ενδιαφέροντά μας» και εμμένουν στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της ακεραιότητας, της υπερβατικότητας, του επαγγελματισμού, και της αρμονίας. Είναι όχι μόνο μια ποιότητα και ανέξοδο προϊόν για τους πελάτες, αλλά και εξαρτάται από τη βελτίωση των υπηρεσιών και των εννοιών. Έχει γίνει μια γέφυρα πέρα από τον κόσμο και είναι ενσωματωμένο στη σφαιρική οικονομική παλίρροια.

 • OEM / ODM
  Καλωσορίστε στο cOem διαταγής και το ODM! Παρέχουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα και τη συσκευασία. Σύμφωνα με το σχέδιό σας, μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπό σας στο προϊόν από την εκτύπωση οθόνης μεταξιού ή την εκτύπωση λέιζερ για να καλύψουμε τις ειδικές απαιτήσεις σας. Μπορείτε να μας στείλετε την τέχνη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Έχουμε την εκτενή εμπειρία στην εκτύπωση λογότυπων και τη συσκευασία συνήθειας. Θα παράσχουμε σε σας την ποιοτική υπηρεσία, να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας
 • Ε & Α
  Έχουμε μια τοπ ομάδα Ε&Α από την Κίνα για να παρέχουμε σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα για να λύσουμε όλα τα προβλήματά σας.
   
   
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hua Xuan Yang Electronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David Lee

Τηλ.:: +86 13417075252

Φαξ: 86-755-83232335

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!